image

VISSZAJELZÉSEK

Pácienseim mondták

Jankó Eszter

Magyarország

Szeretettel, empátiával és magas szakmai tudással fordul a gyermekek felé. Mindig kedves, barátságos tiszta légkör fogad. Elég időt szán a gyermekekre, alaposan megvizsgálja őket. Mindig elmondja a gyerekeknek, hogy mi fog történni , beszélget velük. A gyerekek szívesen jönnek a Doktornőhöz , ők már csak úgy emlegetik, hogy a ”kedves Doktornéni”.

Regölyi Lilla

Magyarország

Bogi doktornő a legkedvesebb orvos, akivel valaha találkoztunk. Ez azért is szuper, mert ő gyermekorvos, így a kicsikkel is csodálatosan bánik és a szüleikkel is. A szülők érthető módon szeretnének mindent tudni a gyermekük állapotáról, betegségéről, Bogi pedig türelmesen és mindenre kiterjedően mindig elmagyaráz mindent, ami nagyon megnyugtató. A végtelenségig elfogadó, és nagyon rugalmas. A gyermekeink nagyon szeretik őt, nincs olyan, hogy nem akarunk a doktornénihez menni. Először mindig a szelíd gyógymódokat keresi, hogy kímélje a gyerekeket. Ezzel nagyon együtt tudunk rezonálni.

Fancsikai Eszter

Magyarország

Már várandósan felkerestem Dr. Lengyel Boglárkát. Vegán kismamaként nagyon fontos volt nekem, hogy ne kelljen éveken át harcolnom a gyermekorvosunkkal, hanem ellenkezőleg, meg tudjam vele beszélni az ezzel kapcsolatos kérdéseimet anélkül, hogy elavult válaszokat kapnék rájuk. Amit viszont kaptunk az sokkal több ennél. Az az emberség és tisztelet, ahogyan a doktornő a gyermekeim felé fordul minden várakozásomat felülmúlta. Nem beszélve arról, hogy bármilyen probléma vagy élethelyzet kapcsán a doktornő összefüggéseiben vizsgálja a pácienst (és akár a környezetét is).

Schoblocher Judit

Anglia

Alapvetően jól működőnek tartjuk a helyi állami egészségügyi rendszert, mégsem találtunk a keretei között olyan szakmai segítséget, aki gyermekorvos, homeopata és holisztikus gondolkodással az egész gyereket és családot vizsgálja.

Dr. Lengyel Boglárka facebook oldalát egy barátunk ajánlására már régóta követtük és amikor a 8 éves fiúnkat mandulaműtétre írták ki, elbizonytalanodtunk a szükségességében. Úgy éreztük a sokfajta kivizsgálás, szakorvos véleménye nem fut össze egy kézben, így senki nem látja az esetleges összefüggéseket a tünetei mögött.

Ekkor kerestük fel a Doktornőt egy online konzultációra. Másfél órát beszélgettünk és úgy éreztük, hogy valaki végre tényleg meghallott és meghallgatott minket. Orvosként véleményezte a leleteket, az összefüggéseket kereste a tünetek mögött és a gyógyuláshoz szelídebb, viszont holisztikusabb utat javasolt. Homeopátiás kezelést, vitaminos táplálék kiegészítést kezdtünk el, az általa javasolt itteni vizsgálatok eredményeit pedig mindig elküldtük, így folyamatosan tudtunk kommunikálni- végül a mandulaműtét teljesen szükségtelenné vált.

Nyáron, mikor Magyarországra utaztunk, személyesen is fogadott a rendelőben és közreműködésével egy nap alatt számos kivizsgálást sikerült elvégezni a kórházban, hogy tisztábban lássuk fiúnk jelenlegi állapotát. A táplálkozással kapcsolatos tanácsai különösen fontosak voltak, mert fiunk évek óta nem eszik húst, viszont még soha nem kaptunk ezzel kapcsolatban megértő és támogató orvosi segítséget.

Szívből ajánljuk a Doktornőt, mert mind szakmai, mind emberi segítsége, látásmódja egyetemes és pótolhatatlan.

Kapcsolat

Foglaljon online vagy személyes konzultációt!

Kattintson a időpont foglalás gombra, és a foglalási felületen válogasson a szabad időpontok közül!