
Zsolnay Gergely 20 éve foglalkozik az egészséges életmóddal, tudatos táplálkozással, alapanyag termesztéssel, gasztronómiával, az ember és a természet közötti kapcsolattal, környezetvédelemmel és fenntarthatósággal, illetve ezek kapcsolatrendszerével.
Tudatosan tervezett tanulmányai és munkái során szerzett tudásának és tapasztalatainak köszönhetően mára olyan holisztikus látásmódra tett szert, amely szakmáiban egyedivé tette gondolkodásmódját és egész munkásságát meghatározza.
Gergely szemléletmódjának különlegessége, hogy az alapanyag termesztéstől az ételkészítésen át egészen az emberi szervezetre gyakorolt hatásig átlátja a folyamatokat és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik mindegyik területen.
Gasztronómiai hivatása mellett tudásának esszenciáját elméleti és gyakorlati képzéseken, előadásokon, tanácsadásokon és a nemBÖJT® életmódprogramján keresztül adja át, mind a szakemberek, mind a lelkes érdeklődők számára.